lördag, mars 08, 2008

Kan inte sova

Ligger och vrider och vänder. De korviga lakanen skaver mot ryggen. Tankar som börjat gro och som jag inte inte släppa. Om saker som inte känns okej.

Hur långt ska man ha överseende och orka/våga/hoppas tro att det blir bättre? När måste man ta tag i saker på riktigt? Vad är rimligt att önska sig av Livet och var går gränsen för vad som är drömmar resp med vad man måste låta sig nöjas? Hur många gånger ska man in i samma vägg innan den slutligen ger vika?

Inte mycket som känns självklart klockan halv fyra på morgonen.

4 Kommentarer:

Blogger Agata said...

Nej, det är det som är problemet med 04-tankar. De är inte särskilt rationella. Minsta småsak förstoras upp och den vanliga smartheten försvinner.
Hoppas du slipper fler sådana nätter och lämnar grubblandet till dagarna - det brukar bli bättre analyser då.

Kram!

lördag, mars 08, 2008  
Blogger Elin said...

Klockanfyrahjärnan är hemsk. Jag skulle helst se att hjärnan inte fungerade överhuvudtaget den tiden på dygnet. Hoppas det känns bättre i solen i dag, kram!

lördag, mars 08, 2008  
Blogger LaBello said...

Ni har rätt, kära vänner. I dagens ljus känns allt mycket bättre!

lördag, mars 08, 2008  
Anonymous Anonym said...

Å, det finns inget värre. Än när tankarna inte slutar snurra. De vägrar. Och vad man än tänker, så kommer man inte närmare någon "lösning". Otroligt frustrerande. Och du, jag tror att man kan gå käpprakt in i den där väggen många många gånger om - utan att den ger vika. Åtminstone hoppas jag det. Kram!

lördag, mars 08, 2008  

Skicka en kommentar

<< Home