söndag, maj 25, 2008

Vad tusan hände????

Ja jisses, det går knappt att kommentera, gårdagens final blev ju inget annat än ett gigantiskt fiasko. Tänk att vi är så helt ute i denna tävling att det inte ens räcker med ärkeproffs som The Ark eller Charlotte Perelli. Tycker synd om den stackars människan som slitit dygnet rynt i flera veckor för ingenting liksom.

Frågan är vad det får för konsekvsenser för svenska Melodifestivalen? Om man gör om jurysystemet, om man gör om urvalet av låtar och artister eller fortsätter i samma stil några år till - så länge folk vill titta. Den intressantaste frågan kanske är när första rösten för Christer Björkmans avgång höjs? För den lär komma.

Bortsett från detta tyckte jag att det var en bra nivå på finalbidragen. Ryssland, Ukraina, Grekland, Bosnien-Hercegovina, Frankrike, Turkiet... det var många som jag faktiskt gillade. Men det är en sak jag bara inte fattar. Och det är varför den kvinnliga programledaren - oavsett värdland - alltid har så extremt obehaglig och gäll röst och varför de alltid skriker ut sina repliker?? Och allvarligt: är inte "good evening Euuuuuuuruuuuuuup" en riktigt riktigt kass och bättre begagnad sägning i detta program?

Slutligen tyckte jag att det var lysande komik att dela ut 12 poäng till sig själv. Hejja Björn Gustavsson.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

<< Home