söndag, december 30, 2007

Åter på hemmaplan

Återbördade till hemmet efter en veckas VM i julfirande. Mätt på både mat och umgänge känner jag att hemma trots allt är bäst ändå.

Granen som varit utan vatten i 8 dagar har mirakulöst nog inte tappat ett enda barr. Om vi undviker att komma den närmre än en halvmeter kan vi nog bevara schimären ända in på nyåret.

Sonen som vänt upp och ner på dygnet precis som jag och maken sover nu gott i egen säng. Två utmaningar har vi framför oss kommande vecka:
1. Få ordning på maten - det har blivit väldigt mycket smaskens (som ju stått i förbaskad 2,5-åringshöjd i alla hem vi varit i senaste veckan) och därpåföljande väldigt dålig matlusta för denna lille herre som även normalt är mer än petig med maten.
2. Ransonera napp-användandet. Det har varit generöst napptillträde, men nu ska den återbördas till sovstunden.

Men att han sover fram emot 9 - 9.30 är ännu så länge HELT ok för mig. :-)

2 Kommentarer:

Blogger Linda K said...

vända p ådygnet är hela familjens mellannamn här! vaknade kvart över tio i morse. å andra sidan har man en övertrött liten herre vid sin sida hela kvällen ;)

tisdag, januari 01, 2008  
Anonymous Anonym said...

samma sovvanor här borta, idag var första dagenp å dagis sedan 22/12 och jag tror en liten fröken var smått jetlaggad i kväll, (möjligtvis så är hela familjen det efter alla helger...)

onsdag, januari 02, 2008  

Skicka en kommentar

<< Home