onsdag, april 04, 2007

Foträt


Jag vill ha något lätt att slippa in i när jag ska ut med soporna/jaga efter ungen/kila iväg till kiosken. Antingen ett par schyssta clogs eller ett par trevliga tofflor. Suktar efter dessa, men 1500 känns lite mastigt, även om de är designade av Heidi Klum och består av Seals låttexter. Cilla verkar också fundera i samma banor, men är inne på ett lite glammigare spår. Det finns ju lite att välja på iallafall. Frågan är vad som är mest jag? Komönstrad päls, dödskallemönster eller neonrosa crocs?

Dessutom behöver jag ett par gummistövlar - mina gamla seglarstövlar som hängt med sedan högstadiet har krakelerat och självdött. Och som den goda moder jag är/tänker bli ska här finnas kläder för utevistelse oavsett väderlek. Även på stövelfronten finns ju ett och annat att vraka bland. Zebrarandiga, blommiga eller klassiskt militärgröna? Så många val...

2 Kommentarer:

Blogger Unknown said...

ooh! men har du sett de superfina stövlarna med rosor på skaften---svårförklarat kolla under skor på systerlycklig.se De vill jag ha!
Just nu hämtar jag tidningen i ett par tofflor från Vagabond. Rosa med en dödskalle på sidan...fast de är egentligen mina innetofflor.

torsdag, april 05, 2007  
Anonymous Anonym said...

Hej

Tycker du har en jättefin blogg är min första spontana reaktion
Tänkte höra vad du har för seglarstövlar (färg/märke) ?

Mvh Malin
malin.larsson@privat.utfors.se

fredag, april 06, 2007  

Skicka en kommentar

<< Home