torsdag, mars 15, 2007

Tiden lider

Herre j-vlar vad tiden går. Jag hänger inte med i svängarna, så är det bara.

Här har hänt en del sedan sist. Bland det roliga är att renoveringen är klar. Iallafall alla stora grejer. Nu återstår finliret med lister, gardiner, lampor etc. Det blev jättebra och vi är verkligen nöjda.

Mland det mindre roliga är att min lillebror gjort en stor bukoperation. Läskigt, men det gick bra. Han är på bättringsvägen och längtar efter att börja jobba, den lille arbetsmyran... :-)

Sedan har maken blivit sjuk. Vi vet inte vad det är, prover har tagits men inte analyserats klart. Vi vet dock att det är något med sköldkörteln som inte stämmer. Sedan har han konstiga fysiska symptom såsom domningar och kramper i armar och ben liksom sömnproblem. Doktorn befarar stress... Nu har han varit sjukskriven i två veckor och ska "provjobba" genom att hålla i ett seminarium i morgon. Vi får se hur det går. Jag hoppas han blir piggelin snart, både för hans egen skull, och för famlijens. De senaste två veckorna har ingenting avancerat här hemma och jag varit 100% förälder. Inte så kul, men så är det ibland.

Nåväl. Nu känns det som att det vänder. Våren är här och idag gjorde vi en mysig utflykt hela familjen. Vi hämtade sonen på dagis tillsammans och gick sedan till ett utkiksberg i närheten, laddade med sittunderlägg och varm choklad med mackor. Underbart!

Hoppas kunna få till lite bilder på Det Nya Snygga Hemmet vad det lider (när dygnet får 30 timmar eller fler...)

3 Kommentarer:

Anonymous Anonym said...

Problem med sköldkörteln kan innebära att man får vitamin-B12-brist också (det är en ganska vanlig kombination). B12-brist kan ge just domningar och sånt. Se http://www.b-vitaminbrist.se/index.php?id=3

Be att doktorn kollar det också, om det inte redan är gjort. För min egen del tog det nästan ett halvår (och ett läkarbyte) innan man kom på att det kanske var läge att kolla det också.

fredag, mars 16, 2007  
Anonymous Anonym said...

Tänkte säga samma sak som ovan - sköldkörtelbesvär kan även ge sådana symptom som sömnlöshet och domningar och kramper. Så hade jag det (hade överfunktion). Nu är jag opererad och visserligen beroende av Levaxin livet ut men mår super.

lördag, mars 17, 2007  
Blogger LaBello said...

Hej tjejer, tack för era svar. Ska tipsa maken om B12. Han mår förresten bättre nu, så vilan skadade nog inte heller.

lördag, mars 17, 2007  

Skicka en kommentar

<< Home