onsdag, augusti 16, 2006

Ändrade planer

Var och provade brudklänningen igår igen. Dels för att se vilka ändringar som sömmerskan behöver göra (lägga upp kjolen etc), dels för att se hur det funakde med de underkläder jag köpt. Och det var en lite dyster historia.

Dels var klänningen för stor. Tyckte inte kroppen ändrat sig så mycket sedan jag var där, men inser att det nog är 5 kg emellan. Fick gå ner två storlekar på kjolen och en på toppen. Detta var nu ingen stor sak att åtgärda eftersom det fanns mindre storlekar hemma. Bra så.

Värre var att min fina torselette inte passade :-( Den går inte tillräckligt lågt i ryggen och syntes även på sidan under armen. Och när vi drog och fixade för att få ner den hamnade tuttarna typ vid naveln... Så det blev till att snabbt åka till en kvällsöppen galleria och shoppa nytt. Hade dock tur och hittade jättefin bh på Triump som passade (tog med mig toppen) och söta trosor till, så fin blir jag iaf. Och den raffiga ensemblen får jag säkert nytta av en annan gång (det kommer ju bröllopsdagar framöver, hehe) men lite trist att inte få använda dem. Jaja. Det blev ju bra till slut.

Fick ju även en helkväll med bästa väninnan (tärnan) eftersom vi hann med både shopping, middag och sedan bio. Såg Pirates of the carribbean. Bra, men inte lika bra som ettan. Och LÅNG! Den var inte slut förrän vid 12-bläcket och sedan skjutsade jag hem M och vi satt och pratade i bilen fram till 01. Snacka om nattsudd!

2 Kommentarer:

Blogger Polly said...

Påminner mig om när jag kvällen före bröllopet får för mig att prova strumporna, de som ska sitta med strumpebandshållare, och de visar sig att jag blivit pålurad en för liten storlek så de knappt går över knät! :-O Panik, let me tell ya!
Det blev en repa till underklädesbutiken Ajas tror jag den heter, direkt de öppnade på lördagen, med huvudet fullt av spolar.

Jaja, det löste sig, det också. :)

onsdag, augusti 16, 2006  
Anonymous Anonym said...

Vilken tur att det löste sig. Och viktnedgång är ju sällan fel. Åh, nu närmar sig den Stora Dagen med stormsteg. Spännande! Kramelikram!

onsdag, augusti 16, 2006  

Skicka en kommentar

<< Home