söndag, januari 21, 2007

Vantar wanted

Sökes:
Vantar som enkelt går att ta på en 1,5årig hand. Som inte gör att det tar en halvtimme att bara få tummen på plats. Som inte kan slitas av på en sekund. Som gör att lillen kan leka obehindrat även i vinterväder.

Nobelpriset till den som tar fram en sådan.

4 Kommentarer:

Anonymous Anonym said...

Precis vad jag efterlyste tidigare idag. Blir gaaaaalen på alla vantar som inte går på eller ramlar av så fort man fått på dem. Inte underlättar det att sonens hand är som en död sill när man ska ta på vantarna. Minns att det var likadant med treåringen, men nu är han så stor att han tar på vantarna själv. Det förändras snabbt!!!!

måndag, januari 22, 2007  
Blogger Polly said...

Fast jag vill minnas att såna långa vantar inte är helt fel, såna tummisar som man drar upp ända upp till armbågen. I typ bävernylonmaterial eller vad det kan ha varit. Har ni inte såna?

tisdag, januari 23, 2007  
Blogger LaBello said...

Annika m buspojkarna: "döda sillen" eller "knutna stenen" - lika illa båda två. Skönt att det går över iaf!

Polly: jodå, men med så långt "skaft" är det jäkligt pillrigt att få i tummen. Dessutom är de vi har otympliga - ungen kan inte greppa ens en spade. Men jag ger inte upp utan letar oförtrutet vidare i vantdjungeln!

tisdag, januari 23, 2007  
Blogger Elin said...

med en ganska hård mudd på jackan så sitter trynets vantar kvar "under", vå slåss mer om den lilla tummen om var den ska vara :)

tisdag, januari 23, 2007  

Skicka en kommentar

<< Home