söndag, april 16, 2006

Hem ljuva hem

Så trampar vi åter svensk mark efter en vecka på sydligare breddgrader. Vi har haft det kalasbra! Visserligen var inte vädret lika bra som vi önskat (mulet och t.o.m REGN nästan hälften av tiden) men det var varmt och skönt och avkopplande på alla sätt och vis.

Flygresorna gick fantastiskt bra. Sonen var så duktig och med hjälp av ett gäng leksaker och snälla medresenärer blev de 6 timmarna i trångt flygplan riktigt drägliga.

Lillen har varit i sitt esse, showat och busat och haft full coachning från mormor och morfar. Favoritsysselsättningen no 1 har varit att gå, helst i trappor. Men eftersom han inte kan gå själv ännu (fast det står nog inte på) har vi turats om att kröka rygg. Som god tvåa kommer lekarna "jaga morfar" och plaska i poolen.

Själva har vi slappat, solat, ätit, druckit litervis med sangria och på det hela taget inte gjort många knop. Resultat: + 1,5 kg och en hygglig solbränna.

Nu väntar enorma tvätthögar samt en skön påskdag i familjens hägn. Samt att kolla in alla bilderna vi tagit. Kanske, kanske kommer någon av dem att publiceras här. Om nu någon skulle vara intresserad...

3 Kommentarer:

Anonymous Anonym said...

JAG vill se bilder!
Vad skönt att resan gick bra och att ni haft det så härligt!

måndag, april 17, 2006  
Anonymous Anonym said...

Välkommen hem!
Självklart vill jag se bilder - många! I år blev det ju ingen Canaria resa för mej så jag får nöja mej med att kolla på kort... :(

tisdag, april 18, 2006  
Blogger Polly said...

Bilder - JA!
Välkomna hem!

tisdag, april 18, 2006  

Skicka en kommentar

<< Home