måndag, mars 27, 2006

Gran Canaria

I höstas bokade vi en resa. Vi ska åka till Kanarieöarna över påsk. Min mamma och pappa åker med. Detta är vad som kallas en vinnvinn-situation. Vi får barnvakt och de får vara med sitt barnbarn en hel vecka. Alla parter blir nöjda! :-)

Hur som helst var det så pass länge sedan vi bokade att jag nästan glömt bort att vi faktiskt ska åka snart. Men nu börjar det helt klart närma sig.

Vad och hämtade ut sonens pass i fredags. Såååå sött! Det gäller i fem år. Undrar dock hur han kommer att se ut 2011. Inte som på bilden i passet iaf. Och inte är han 75 cm då heller. Nåväl.

Har börjat skriva en lista på saker som ska inhandlas för att klara en vecka i värmen. Allt från vätskeersättning och solskyddsmedel (fysikaliskt alltså, inget annat är visst tillrådligt för bebisar) till filt och långärmad tröja. Måste täcka upp alla eventualiteter.

Surfade även in på Fritidsresors hemsida för att läsa på lite om resmålet och hotellet. Kollade vad de rekommenderar för aktiveter, utifall att något skulle passa en småbarnsfamilj. Fastnade för denna:

"Casa Antonio – Grisfest:
Denna utflykt har under de senaste 30 åren varit en populär kvällsutflykt. Antonio, känd från filmen 'Sällskapsresan', leder kvällens aktiviteter. Det serveras rikligt med mat och dryck. Möjlighet till dans för de som önskar."

Oh my god. Snacka om att vi åker på charter med stort C!!!

Men det känns helt okej, under rådande omständigheter. Lite sol och värme, miljöombyte, vila och god mat. Och ett STORT äventyr för sonen! Det är precis vad vi behöver just nu.

4 Kommentarer:

Anonymous Anonym said...

Lyckliga ni!
Förra påsken var jag o familjen i Playa del Inglés med mina svärföräldrar och svåger m. familj i tre veckor. Vi bodde (som vanligt!) på Jardin del Sol och hade det lugnt, skönt och barnvänligt! Svärföräldrarna är på Jardin del Sol just nu och vi är hemma och skottar deras snö...!

Vart ska ni bo?

tisdag, mars 28, 2006  
Blogger Superblink said...

Oh! Låter superhärligt! Här får du två länktips på solskydd åt den lille:

http://www.sunmate.se/
http://www.sunblock.se/index.htm

Sånna här dräkter verkar väldigt praktiska, även om de är lite dyra. Syrran har kört det på alla sina ungar och de är verkligen effektiva och torkar supersnabbt! Så slipper man smörja en slingrig unge med diverse kemikalier liksom (som jag har gjort...) :)

tisdag, mars 28, 2006  
Anonymous Anonym said...

Kul att vi träffat våra kärlekar på samma sätt :-). Hur länge har ni varit tillsammans? Följer era bröllopsförberedelser med stor spänning. Grattis till viktnedgången och ha en superhärlig semester!

P.S. Kan man inte lämna privata meddelanden hos dig? D.S.

torsdag, mars 30, 2006  
Blogger LaBello said...

Bea: då vet du precis hur skönt vi kommer att ha det! :-)

Blink: tack för tipset, ska se om vi hittar några sådana. Fast de är nästan lite väl dyra...

Finna: vet faktiskt inte om man kan skicka privata kommentarer, men maila funkar ju alltid: la_bello@spray.se

torsdag, mars 30, 2006  

Skicka en kommentar

<< Home