onsdag, januari 18, 2006

Älskade mössa

Det fanns en tid då jag hellre skulle DÖ än visa mig ute med mössa. Kalla fakta som att 80% av kroppsvärmen går ut genom huvudet ignorerade jag fullständigt. Bara frisyren hölls intakt kunde jag stå ut med vad som helst.

Numera skulle jag hellre dö än gå ut utan min kära toppluva när det, som idag, blåser smådjävlar runt knuten. Den är ful, den är svart, den gör att jag ser ut som en Conehead but I love it!

Och jag vet att Helena håller med mig. :-)

6 Kommentarer:

Anonymous Anonym said...

Jag skulle inte heller gå utan min mössa. Sönerna tycker jag ser ut som en svamp i den, men vadå? Den är ju varm.

onsdag, januari 18, 2006  
Blogger Elin said...

se det som en hyllning till min lilla coneheadbebis här hemma ;)

torsdag, januari 19, 2006  
Blogger Maria said...

Ja det är väl ett tecken på att man blivit gammal när det gamla "hellre ball än kall" inte gäller längre. Och så stör det ju lite att erkänna att föräldrarna hade rätt. I love min mössa!

torsdag, januari 19, 2006  
Anonymous Anonym said...

Känns som en evighet sedan man smet bakom garageknuten där hemma och snabbt slet av sig mössan, knölade ner den i väskan och sneglade mot köksfönstret för att kolla så mammma inte sett, innan man pinnade iväg mot busshållplatsen... ;-)

torsdag, januari 19, 2006  
Blogger LaBello said...

Anna, Maria, Bea: Vi är Mogna Kvinnor som vågar stå för vårt mössbärande. Och jag gör det så gärna till coneheadbebisens ära, Elin! :-)

torsdag, januari 19, 2006  
Anonymous Anonym said...

Jaa, jag håller med! Utan att blinka. Idag, när det har varit extra svinkallt, har jag haft min tjockaste mössa på. Underbart! Och jag fryser verkligen när jag ser omössade människor hasta förbi. Brr!

torsdag, januari 19, 2006  

Skicka en kommentar

<< Home