onsdag, februari 07, 2007

Helnöjd

Tillbaka på hemmaplan efter två härliga dagar på Tylösand. Det har varit suveränt bra! Kanonbra blandning mellan "business" och "pleasure". Många intressanta och väl framförda pass av diverse chefer, generösa pauser med gottigott (såväl champis som tryffel, dock ej samtidigt), underhållning och överraskningar samt goa skratt. Thomas Pettersson stod för lite stand up innan det var dags att fiffa inför kvällen (det blev kort klänning och stövlar = helrätt). Banketten med tillhörande prisutdelning för bra prestationer 2006 var både trevlig och god (skaldjuscanápé/oxfile/jordgubbsmousse med jättegoda viner) och bjöd dessutom KANONBRA underhållning av bl.a. Fredrik Swahn. Natten tillbringades ömsom jazzande på dansgolvet till schlagerklassiker som med förtjänsfulla insatser i karaokebaren. Vek in efter nattamaten vid två-tiden och fick några få men naggande goda timmar på kudden. De sista hade visst stäng stället nångång runt 5... :-)

Efter schysst frukostbuffé med allt från små söta omeletter tillagade av snygg kille i kockmössa till färskpressad juice blev det idag inspirerande pass med info från våra nya Höga Chefer samt talaren Kjell A Nordström. Honom har jag hört en gång tidigare och imponerades redan då av hans slående samtidsanalyser och extremt välformulerade talarkonst. Dessutom hann vi med en liten mässa där ett antal leverantörer ställde ut, vilket resulterade i en trevlig liten hög givaways med allt från solbrillor till gaständare i borstat stål.

Summa sumarum en hellyckad kick off och nu är jag mer än laddad att ta tag i jobbet och köra på för att nå våra mål för 2007!

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

<< Home